Selecteer een pagina

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Nulplaat

Voor een voorbouw nulplaat van uitmuntende kwaliteit die zorgt voor een betrouwbare bevestiging van een sneeuwploeg neemt u contact op met THS Techniek. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten en maten die eenvoudig aan uw bedrijfswagen te bevestigen zijn. Dit is zeer wenselijk als u sneeuw wilt verwijderen in de omgeving van uw bedrijfspand of van een fietspad om de verkeersveiligheid te bevorderen. Wij bieden praktische oplossingen op maat en bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt bij ons terecht vanuit diverse industrieën.

Een handige voorbouw nulplaat bevestigen aan uw bedrijfswagen om wegen sneeuwvrij te maken

Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten. Als u gebruik maakt van een nulplaat kunnen wij deze voor u onderhouden. Mocht een reparatie nodig zijn dan schakelt u ons in. Een van onze vakkundige monteurs komt dan met de mobiele werkplaats naar u toe om de problemen te verhelpen. Dit gebeurt in een kort tijdsbestek zodat u direct gebruik kunt maken van uw sneeuwschuiver.

Montage

Wilt u een nieuwe voorbouw nulplaat monteren? Ook deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Zo weet u zeker dat een sneeuwschuiver goed bevestigd kan worden en veilig is in gebruik. Onze nulplaat is gekeurd volgens officieel vastgestelde normen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en vraag direct een offerte aan.

Onze producten

Wilt u meer weten welke producten wij te koop hebben?

Neem contact op