Selecteer een pagina

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Hydrauliek service Lelystad

Bent u op zoek naar een specialist die u een professionele hydrauliek service kan bieden, het liefst in de omgeving van Lelystad? THS Techniek is de vakkundige partner waarop u kunt vertrouwen. Wij bieden praktische oplossingen. Onze medewerkers zijn actief in onder meer Swifterbant, Biddinghuizen, Urk, Kampen, Zeewolde, Emmeloord en natuurlijk Lelystad zelf; hier bieden bij een hydrauliek service die uw hydrauliek systemen weer optimaal kan laten functioneren. Onze zeer uitgebreide werkplaats bevindt zich in Swifterbant, maar ons vakkundig personeel werkt ook op locatie bij de klanten. Dit bespaart u een hoop tijd en geld. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark dat ons in staat stelt om alle reparaties snel en vakkundig uit te voeren. Bovendien staan wij 24/7 voor u klaar. Waar kunnen wij u mee helpen? THS Techniek is u graag van dienst.

De beste hydrauliek service in Lelystad, Urk, Zeewolde, Emmeloord en omgeving

THS Techniek te Swifterbant is een jong bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het bieden van een hydrauliek service: het onderhouden van hydrauliek installaties en machines. Wanneer u gevestigd bent in Lelystad, Urk, Zeewolde, Swifterbant, Biddinghuizen, Kampen of Emmeloord, dan zijn wij uw partner voor hydrauliek service. Onze dienstverlening is zeer uitgebreid. Zo onderhouden en repareren wij onder andere veegmachines, tuinbouw- en landbouwmachines, hydraulische en elektrische systemen, verschillende pompen en elektromotoren, hogedrukspuiten tot 500 bar, calciuminstallaties en zoutoplossers en bedrijfswagens (ook vrachtwagens). Wij zijn overigens niet alleen bedrijven, maar ook particulieren van dienst. Wij hebben bovendien altijd een groot assortiment aan hydraulische onderdelen en componenten, torgmotoren voor diverse machines, hydrauliek slangen, koppelingen en adaptors, luchtkoppelingen  op voorraad. Deze zijn allen van bekende merken als Char-lyn, Sunfab, Sauer-Danfoss, Bosch rexoth, merken die stuk voor stuk garant staan voor het bieden van kwaliteitsproducten. Tot slot is THS Techniek VCA-gecertificeerd. Onze vakkundige medewerkers bieden u dus niets minder dan de beste hydrauliek service.

Meer weten over hydrauliek service in onder andere Emmerloord, Kampen en Biddinghuizen

Hydraulische systemen zijn vanzelfsprekend gemaakt om een hoge materiaalbelasting aan te kunnen, toch kunnen verschillende problemen zich weleens voordoen. Denk hierbij aan vervuiling in de olie door slijtage in het systeem, een te hoge werktemperatuur door gebrekkige koeling, lucht in het systeem door lekkage of de verkeerde viscositeit door het bijvullen met verschillende typen oliën. Bent u woonachtig of is uw bedrijf gelegen in Emmeloord, Kampen, Zeewolde, Urk, Lelystad, Biddinghuizen of Swifterband en heeft u een specialist nodig die u een hydrauliek service op maat kan bieden? Neem dan contact op met THS Techniek. Wij kunnen, indien gewenst, een periodiek en/of preventief onderhoud uitvoeren, uw machines op gebreken inspecteren en u de benodigde onderdelen leveren. Heeft u meer specifieke wensen? Of wilt u meer weten over de hydrauliek service die wij u kunnen bieden? Bel dan gerust even naar 03 21 – 38 46 71. Wij hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn.

Onze producten

Wilt u meer weten welke producten wij te koop hebben?

Neem contact op