Selecteer een pagina

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Hydrauliek onderhoud Almere

Hydrauliek onderhoud laat u in de regio Almere uitvoeren door een specialist als THS Techniek. Wij zijn een vakkundig bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft toegelegd op het onderhoud, de revisie en de reparatie van hydraulische machines en systemen. Onze gediplomeerde monteurs hebben alle kennis en kunde in huis om klanten in verschillende industrieën uitstekend van dienst te kunnen zijn. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van hydraulische onderdelen. Ons ruime assortiment bestaat uit onderdelen van hoogwaardige kwaliteit die u tegen scherpe prijzen kunt bestellen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u de onderdelen zo snel mogelijk krijgt thuisbezorgd.

THS Techniek: hydrauliek onderhoud in Almere en omgeving

In Almere en omgeving kan THS Techniek hydrauliek onderhoud uitvoeren op locatie. Daarvoor beschikken wij over een mobiele werkplaats. Ook hebben wij een mobiele slangenpers, waarmee we problemen aan een hydrauliekslang direct ter plaatse kunnen oplossen. Omdat hydraulische systemen een hoge belasting hebben, kunnen deze systemen het weleens begeven. Als dat midden in de nacht gebeurt, dan is dat natuurlijk extra vervelend. De storingsdienst van THS Techniek is 24 uur per dag bereikbaar, zodat defecte hydrauliek in korte tijd weer hersteld kan worden.

Regelmatig onderhoud

Om ervoor te zorgen dat u in de buurt van Almere zo min mogelijk last heeft van storingen aan uw hydrauliek, is het verstandig om THS Techniek regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via 03 21 – 38 46 71.

Onze producten

Wilt u meer weten welke producten wij te koop hebben?

Neem contact op