Selecteer een pagina

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Hydraliek onderdelen webshop

Bent u op zoek naar hydrauliek onderdelen van topkwaliteit? Neem dan eens een kijkje in de webshop van THS Techniek. Bij ons vindt u diverse soorten onderdelen voor hydraulische machines en systemen. Denk bijvoorbeeld aan cilinders, hydrauliek slangen, koppelingen, pompen en ventielblokken. Al deze onderdelen en componenten zijn bij ons verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Verder bent u er bij THS Techniek van verzekerd dat u de hydrauliek onderdelen die u bestelt in onze webshop snel in huis heeft. Dat komt doordat wij ervoor zorgen dat onze voorraad altijd op orde is.

Hydrauliek onderdelen snel en gemakkelijk bestellen in de webshop

THS Techniek is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, reparatie, revisie en het onderhoud van hydrauliek. Als u nieuwe hydrauliek onderdelen nodig heeft, kunt u deze aanschaffen in onze webshop. Onze vakbekwame monteurs zijn u ook graag van dienst als een bepaald onderdeel gerepareerd of vervangen moet worden. Wij beschikken over een mobiele werkplaats waarmee we op locatie snel en adequaat reparaties en onderhoud kunnen uitvoeren. Bij u ter plaatse kan THS Techniek verschillende werkzaamheden verrichten.

Vragen? Bel ons!

In de overzichtelijke webshop van THS Techniek kunt u gemakkelijk en in korte tijd hydrauliek onderdelen bestellen. Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 03 21 – 38 46 71.

Onze producten

Wilt u meer weten welke producten wij te koop hebben?

Neem contact op