Selecteer een pagina

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Hydrauliek onderdelen Lelystad

Voor het aanschaffen van hydrauliek onderdelen kunt u in Lelystad en omgeving uitstekend terecht bij THS Techniek. In onze webshop vindt u kwalitatief hoogwaardige onderdelen voor hydraulische installaties en machines. Van cilinders tot koppelingen en van hydrauliek slangen tot ventielblokken. Alle onderdelen en componenten uit ons assortiment verkopen wij tegen scherpe prijzen. Bij THS Techniek heeft u in de buurt van Lelystad ook de garantie op een snelle levering van de bestelde hydrauliek onderdelen. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat onze voorraad op orde is.

Hydrauliek onderdelen aanschaffen en vervangen in de regio Lelystad

THS Techniek is een betrouwbare partner voor de verkoop, revisie, reparatie en het onderhoud van hydraulische installaties. In onze overzichtelijke webshop kunt u de hydrauliek onderdelen die u in de regio Lelystad nodig heeft snel en eenvoudig bestellen. Voor het repareren en vervangen van bepaalde hydraulische onderdelen zijn onze gediplomeerde monteurs u graag van dienst. Reparaties en onderhoud kunnen wij ter plaatse uitvoeren doordat we een mobiele werkplaats hebben. Bij u op locatie kan THS Techniek in korte tijd diverse werkzaamheden uitvoeren.

Vragen? Neem telefonisch contact op!

Nabij Lelystad komt u voor de aanschaf en het vervangen van hydrauliek onderdelen naar een specialist als THS Techniek. Voor vragen over onze diensten of producten kunt u telefonisch contact opnemen met onze medewerkers: 03 21 – 38 46 71.

Onze producten

Wilt u meer weten welke producten wij te koop hebben?

Neem contact op