Selecteer een pagina

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Din plaat

Heeft u een vrachtwagen en wilt u daar een sneeuwploeg aan vast maken: laat dan een voorbouw din plaat door THS Techniek monteren. Wij hebben als jong bedrijf ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat wij praktische oplossingen kunnen bieden. Het wegdek sneeuwvrij maken is belangrijk om zo een veilige doorgang te garanderen. Het gebruik van een sneeuwploeg dient daarnaast ook veilig te gebeuren. Een goede montage die voldoet aan de landelijk gestelde eisen draagt daar aan bij.

Een voorbouw din plaat laten plaatsen door een professional

Als u en vrachtwagen heeft kunnen wij de din plaat als voorbouw monteren zodat het eenvoudig is een sneeuwschuiver te plaatsen. Daarbij leveren wij diverse diensten. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en de reparatie van een din plaat of sneeuwschuiver. Onze vakmensen komen dan met de mobiele werkplaats naar uw locatie om zo de problemen te verhelpen. Naast din platen verkopen, monteren, onderhouden en repareren we onder andere de volgende onderdelen:

  • Veegmachines
  • Zoutstrooiers
  • Landbouwmachines
  • Hydraulische pompen

Service op maat

Wij denken niet alleen met u mee maar ook met uw klanten. Hierdoor begrijpen wij het belang van een snelle en doeltreffende oplossing voor uw organisatie. Een din plaat moet betrouwbaar zijn en direct gebruiksklaar zijn zodat de sneeuw direct weggeruimd kan worden. Wilt u gebruikmaken van onze artikelen en diensten? Vraag dan een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Onze producten

Wilt u meer weten welke producten wij te koop hebben?

Neem contact op