Selecteer een pagina

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

THS Techniek

Uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud.

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Din plaat constructies

THS Techniek voert din plaat constructies binnen een kort tijdsbestek uit. Bij sneeuwval is het belangrijk een veilige omgeving te creëren voor u, uw personeel en natuurlijk uw klanten. Daarbij is het ook belangrijk dat de overheid zorgt dat bijvoorbeeld fietspaden sneeuwvrij worden gemaakt. Wij helpen hu hierbij door betrouwbare din plaat constructies te plaatsen en hier een sneeuwploeg aan te bevestigen.

Din plaat constructies van uitmuntende kwaliteit laten monteren door een vakman

THS Techniek is uw partner als het gaat om service, techniek en onderhoud. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij bijna ieder constructieprobleem voor u kunnen oplossen zo ook din plaat constructies. Wij monteren op nauwkeurige manier de voorbouw op uw bedrijfswagen zodat u hier een sneeuwploeg aan kunt bevestigen. Het is ook mogelijk deze werkzaamheden door ons te laten uitvoeren zodat direct gebruik maakt van de sneeuwploeg om de wegen te vegen.

Service en onderhoud

Wij hebben ons gespecialiseerd in service en onderhoud van verschillende installaties en machines. Wij hebben een werkplaats in Swifterband waar we u graag van dienst zijn. Daarnaast is het door de inzet van onze mobiele werkplaats en flexibele medewerkers mogelijk om de werkzaamheden op een door u gewenste locatie uit te voeren. Dit draagt bij aan de snelheid van onze werkzaamheden waardoor uw productieproces weer snel op gang komt. Din plaat constructies voeren wij ook op uw locatie uit zodat u direct aan de slag kunt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct om een offerte.

Onze producten

Wilt u meer weten welke producten wij te koop hebben?

Neem contact op